Ботев (Пловдив) отпуска 133 билета за феновете на ЦСКА-София

Ботев (Пловдив) отпуска 133 билета за феновете на ЦСКА-София
Евандро стартира от първата минута срещу Ботев (Пловдив)
Евандро стартира от първата минута срещу Ботев (Пловдив)

Ботев (Пловдив) отпуска 133 билета за феновете на ЦСКА-София за първия полуфинал за Купата на България, съобщават от клуба. Пропуските ще бъдат предоставени за разпространение на "червения" клуб. Двубоят е в сряда от 21:00 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912".
Във връзка със заповеди РД-01-289/02.06.2020 г. на министъра на здравеопазването и РД-09-562/02.06.2020 г. на министъра на младежта и спорта, разрешаващи провеждането на първенството от ППЛ пред публика, при заетост на местата до 30 процента от общия им капацитет и при настаняване на зрителите най-малко през 2 седалки, Българският футболен съюз призовава професионалните ни клубове към максимална отговорност в спазването на всички мерки и разпоредби на държавните власти и следване на препоръките в разработената от БФС и утвърдена от ММС концепция за възобновяване на тренировъчния и състезателен процес в професионалния футбол. В секторите без седалки е необходимо да се спазва 1,5 метра отстояние между зрителите.

85 Ботев (Пловдив) - ЦСКА-София
С оглед тази заповед, притежателите на абонаментни карти за настоящия сезон - 705 човека, ще получат достъп до Сектор "А" на "Футболен комплекс Ботев 1912". Посочените места на абонаментните карти няма да важат, като зрителите ще бъдат разполагани през най-малко две седалки.
За Трибуна Юг, с оглед капацитета от 800 места, ще бъдат пуснати в продажба 267 билета, които ще са на цена 8 лева. Пропуските за мача с ЦСКА-София ще бъдат налични за "жълто-черните" привърженици в системата на Eventim от вторник (09.06) в 10:00ч.
Феновете ще имат ограничение в броя на закупени билети, като всеки привърженик ще може да закупи максимум един билет.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички