Левски готов да даде "Герена" на ЦСКА

Левски готов да даде "Герена" на ЦСКА

Безпрецедентното нещо в историята на съперничеството между Левски и ЦСКА е на път да стане факт. Ръководството на "сините" е готово да предостави стадион "Георги Аспарухов" за домакинските мачове на "армейците". Както Sportal.bg пръв разкри, "червените" искат от Тодор Батков да им даде "Герена" за няколко мача, тъй като ремонтът на "Българска армия" ще се проточи по-дълго от очакваното.

"Готови сме да изслушаме колегите от ЦСКА. Засега никой не се е свързал с нас, но чакаме. След като колегите от ЦСКА искат да играят на "Георги Аспарухов", значи са останали доволни от организацията по време на дербито в събота", заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

По програма първото домакинство на "червените" за пролетта е на 13 март срещу Видима-Раковски. Почти сигурно е, че дотогава "Българска армия" няма да бъде готов. "Титан" се насочи към "Герена", тъй като няма друг вариант в София. Клубът дължи пари за наема на "Васил Левски" и затова е в конфликт с ръководството на спортното съоръжение. На другия лицензиран стадион в столицата - "Славия", вече играят Славия и Академик и няма място за трети тим.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички