Гледай на живо

Контролна среща: Арда (Кърджали) - Зоря (Луганск) 2:0

Георги Глушков лично поканил Сабонис в България за "Мача на звездите" (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Георги Глушков лично поканил Сабонис в България за "Мача на звездите" (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков лично е отправил поканата до своя колега Арвидас Сабонис, да посети страната ни за Мача на звездите на 7 април. Литовският президент на федерацията е едно от най-легендарните имена в европейския баскетбол, играл и в НБА. Сабонис трябва в най-скоро време да потвърди дали ще може да посети София за шоуто.

„Трябва да направим тест да видим, дали можем да напълним новата зала догоре. Засега индикациите са, че можем. Аз лично смятам, че бихме могли да привлечем хора, и да направим това събитие достойно,” заяви Глушков на представянето на Мача на звездите пред медиите.

„Аз лично съм отправил покана към Арвидас Сабонис да бъде гост на събитието, очаквам отговор до една седмица. Надявам се да имаме такъв престижен гост на събитието,” добави още Георги Глушков.

Продажбата на билетите за ХДИ Мач на звездите започва днес. Всеки желаещ да посети събитието на 7-ми април ще може да закупи своя пропуск от мрежата на Eventim и на eventim.bg. Цените на билетите са 11 и 16 лева.

all-star.bg

ГЛАСУВАЙТЕ КОЙ ДА ИГРАЕ В МАЧА НА ЗВЕЗДИТЕ - ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от представянето на ХДИ Мача на звездите" - ТУК!!!

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти