Фенове на тениса се срещат с Вожняцки в магазин на Мтел

Фенове на тениса се срещат с Вожняцки в магазин на Мтел

Българските фенове на тениса ще могат да се срещнат на живо извън корта със световноизвестната тенисистка Каролин Вожняцки. Спортистката ще очаква своите фенове в магазина на Мтел на ул. „Раковски” 153  в София на 2 ноември (петък)  от  13:30 часа.

Срещата се организира от Мтел и Sony Mobile – спонсори на Турнира на шампионките на Женската тенис асоциация (WTA), който се провежда в момента в София. Каролин е посланик на марката Sony Mobile и популяризира кампаниите й в световен мащаб.

Вожняцки е в България, за да участва в заключителната надпревара от календара на WTA за 2012 година. Домакин на дългоочакваното спортно събитие е зала "Арена Армеец София". То ще продължи до 4 ноември. В него имат право да участват осем от най-добрите тенисистки в света. Форматът включва групова фаза с общо 15 срещи, полуфинали и финал. Наградният фонд е 750 хиляди долара.

Турнирът е едно от най-значимите спортни събития за българския тенис. Участнички в него са едни от най-големите звезди на световния женския тенис в момента - Каролин Вожняцки, Даниела Хантухова, Цветана Пиронкова и други.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички