Шеф на "Армията": Не съм спокоен, но съм оптимист

Шеф на "Армията": Не съм спокоен, но съм оптимист

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви след равенството 0:0 с Черно море, че не е спокоен за бъдещето на клуба, но все пак е оптимист. Той изрази надежда, че след Нова година нещата ще се променят.

"Още в началото казахме, че ще е трудно. Три мача, три точки, три равни. Всеки мач влиза нов играч и така ще бъде. Шампионатът е дълъг и се надявам след Нова година нещата да се променят", сподели шефът в "армейския" клуб.

"Откъде плащаме? Какво значи откъде плащаме? Плащаме от наши приходи и от спонсори. Първите 2 милиона от акциите са горе-долу разпределени. Около Нова година всички фенове ще могат свободно да си купят акции. Това, че е спасен ЦСКА е най-важното. Няма как да кажем, че сме финансово стабилни на фона на катаклизмите преди това. Ако някой смята, че има хора, седящи с куфарите с пари и чакащи да ги дадат, жестоко се лъже. Но не ми интерпретирайте думите, не съм казал, че за клуба се задават нови катаклизми. Г-н Томов не купува акции, аз подписвам. Поредните лъжи са, че Томов се отказва от ЦСКА. Омръзна ми да коментирам. Бяхме обещали да управляваме прозрачно. Изкарването на заплатите беше една от стъпките", допълни той.

"Никой мач не отписвахме, във всеки мач искаме да победим. Но явно във момента толкова са ни възможностите. Аз съм доволен от включването на Косоко", завърши Тодоров.


ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички