Треньор от школата на ЦСКА: Новият терен е перфектен!

Треньор от школата на ЦСКА: Новият терен е перфектен!

Голямото игрище пред стадион "Българска армия" вече е годно за експлоатация. Макар и неофициално, модерният терен бе изпробван от юношите младша възраст, родени 1998 г., както и от тези с една година по-малки. Отборите с наставници съответно Галин Иванов и Иван Атанасов бяха първите, които се възолзваха от удобствата на игрището, а младите "червени" таланти едва сдържаха радостта си, че отново тренират на "Армията". Още от миналия сезон Детско-юношеската школа на ЦСКА ползваше терени в различни точки на столицата, което спъваше нормалния тренировъчен процес.

Както бе обещал по-рано през месеца арх. Ивайло Мишев - ако метеорологичните условия позволяват, игрището ще бъде напълно готово до края на календарната година. И обещанието бе спазено. Паралелно продължават и останалите проекти на "ЦСКА Завинаги", а най-близката цел е теренът на мястото на бившия балон, който се срути преди малко по-малко от две години, след като старата конструкция не издържа под напора на силен снеговалеж и вятър.

"Покритието на терена е отлично. Мнозина гледаха скептично на възможността ЦСКА да разполага с игрища последно поколение в толкова кратки срокове, но първият е вече факт", коментира наставникът на набор 1999 Иван Атанасов специално за www.cska-forever.com.

"Чудесно е, че теренът разполага с големи, средни и малки врати. Най-важно е да разчитаме на игрище, на което да можем да домакинстваме в официални мачове, тъй като на практика не сме били реални домакините, откакто не съществува базата на "4-ти километър", добави той. "Не можете да си представите колко въодушевени и щастливи са децата. Нямат търпение да подновим заниманията след Нова година", завърши Иван Атанасов.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички