И Валдес се оплака: Искат да ликвидират Барса

И Валдес се оплака: Искат да ликвидират Барса

И вратарят на Барселона Виктор Валдес се присъедини към мнението, че се пречи умишлено на каталунския клуб. "Отвън има машина, която от месеци се опитва да ликвидира Барса. Боли ме. Всички в клуба са от моите, Лео е моите, всички сме заедно, но отвън има машина, която иска да ни ликвидира", заяви нападателно стражът на пресконференция днес. Преди два дни и Сеск Фабрегас призна, че позодозира за кампания "АнтиБарса".

"В годините, които съм тук, ми остава усещането, че има много негатизивъм срещу нас. (…) Всичко това се прави, за да се дестабилизира направеното от клуба и отбора", смята третият "синьо-червен" капитан.

"Физически се чувствам добре. Изминалите седмици бяха различни за мен. Никога преди не се бях контузвал. Вече се чувствам напълно възстановен. Ако всичко е според очакванията и треньорът реши, ще пазя срещу Елче (б.р. 5 януари)", разкри той.

Запитан за професионалното си бъдеще, Валдес отговори: "Не съм го решил още. Има оферти на масата, агентът ми се занимава. Все още няма нищо решено. Ще уважа Барса и ще бъде професионалист до края. Няма да кажа публично нищо до самия финал на сезона".

Снимки: Getty Images/Guliver

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти