Мениджърът на Чочев: Разпитват ЦСКА за черно тото, за уговаряне на мача с Нефтохимик (видео)

Мениджърът на Чочев: Разпитват ЦСКА за черно тото, за уговаряне на мача с Нефтохимик (видео)

Петьо Костадинов, мениджър на халфа на ЦСКА Ивайло Чочев, твърди, че днес червените ще бъдат разпитани от разследващите органи за черно тото, за уговаряне на мача с Нефтохимик.

Най-вероятно става въпрос за срещата между двата отбора, която се игра на 25 ноември 2013 г. и завърши 3:1 в полза на армейците. Иначе червените и шейховете играха и по рано през годината, когато през месец август ЦСКА би Нефтохимик с 4:0 на "Армията".

Ето какво пише в собствения си сайт Петьо Костадинов:

"Тарикат мъж не писка. В ЦСКА правят точно това. Не пискат.  За нищо и от нищо. Стискат зъби.
 
В обратния лагер закъсъха с арматурата и ни в клин ни в ръкав: "Ние не сме ЦСКА!"
 
След "казанското ужилаване" един футболен ръководител, който се представя за адвокат, пред камера на Канал 3 си посипа главата с пепел и нааправи самопризнание, че е Иванушка Глупака. Ето защо не му обръщайте внимание! Приемете всичко казано от него със снизхождение.
 
Няма как да не помните, че през май обяви предсрочно 27-а титла, оказала се нещо като тенекиена кофа. Помните. Сигурен съм, че всичко помните. Най-хубавото в последната история е не "Ние не сме ЦСКА", а че ЦСКА не е под влиянието на "съзвездието" на Кармичния идиот.
 
Какво всъщност се случва с ЦСКА? Защото тарикатите мъже там не пискат и мълчат. А според мен не бива да са толкова тихи. Има начини. Може и да съм в странство за известно време, но си имам своите "селски" канали в институциите, за да знам какво става.
 
Днес ЦСКА влиза в лагер преди мача с Любимец, но за концентрация отборът ще бъде разпитван от разследващите органи. За черно тото, за уговаряне на мача срещу Нефтохимик. Толкова са "захапали тоягата", че вече слънце посред зима ги пече. Няма да се учудя ако от понеделник до реванша на 19-и срещу тези дето не са ЦСКА, вкарат отбора на лагер в арестите на ул. "Майор Георги Векилски". За концентрация. Директно в МВР. Ето така се работи, докато чакаме да си влезем у дама на стадиона, без да плащаме.
 
Снощи колегите написаха добри думи за европейския път на Лудогорец. Заслужени. Ако публикуват вотовете за "Футболист на годината" ще видите как съм гласувал и че не съм забравил добрите при шампионите.
 
Но същото отроче от Разград участва в най-срамните, най-миризливите мачове, в българското първенство през последните две години. Класическия и емблематичен мач срещу Миньор в Перник, организирането на мутри за последния мач от шампионата срещу ЦСКА и подарената с общи усилия първа титла, както и безусловната класика в жанра от 7 декември.
 
До разследващите - вие помните ли 7 декември т.г.? Ако имате пропуск на информация само се обадете. Ще ви припомня събитие. С участието на Кармичния идиот.
 
Трябва да призная, че имам огромен пропуск в историята на футбола у нас. Не съм се интересувал навреме защо в Северозападна България още преди войната не са долюбвали тези дето не са ЦСКА. Масово са били от Славия. Че и до днес има повече отколкото в София. След войната още по-масово прегръщат Септември при ЦДВ, именуван по-късно ЦДНА, ЦСКА и т.н.
 
Хората на Северозапад може и да са сиромаси, може и да са грубавоти, но имат убийствено усещане за фалш.
 
Та ставаше иначе дума за Иванушка Глупака и разследващите".

Видео от двата мача между Нефтохимик и ЦСКА през този сезон:

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти