Мойс наредил на скаутите си да търсят класни играчи на всеки пост

Мойс наредил на скаутите си да търсят класни играчи на всеки пост

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс е наредил на скаутите на тима да търсят класни играчи на всеки един пост. Наставникът е на мнение, че съставът на "червените дяволи" има нужда от сериозно подсилване и затова вече обмисля евентуални предложения за нови попълнения.

Основният приоритет пред шотландеца остава намирането на подходящ футболист в халфовата линия. Наставникът обаче вече мисли и за евентуални нови попълнения в защита за заместници на ветераните Рио Фърдинанд и Патрис Евра. При добро предложение той би могъл да вземе и някой атакуващ играч.

"Червените дяволи" разполагат с доста сериозни средства за трансфери и това си пролича още през лятото, когато те бяха готови да наддават с Реал (Мадрид) за Гарет Бейл, но тогава уелсецът бе твърдо решил да поеме в посока Испания.

Основният проблем пред януарската селекция ще бъде фактът, че повечето класни играчи няма да бъдат на пазара и трудно ще се намерят достатъчно качествени попълнения. Освен това футболистите в големите отбори вече ще са записали минути в Шампионската лига и няма да могат да бъдат използвани от Мойс в този турнир, ако дойдат на "Олд Трафорд".

Още от Футбол свят

Виж всички