Мойс: Ще има шокиращи моменти в битката за титлата, разликата между отборите е много малка

Мойс: Ще има шокиращи моменти в битката за титлата, разликата между отборите е много малка

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс е на мнение, че битката за титлата в Премиър лийг ще бъде много оспорвана и лидерите ще сме сменят нееднократно, тъй като разликата между отделните тимове е много малка. С победата си над Арсенал шампионите се доближиха на пет точки от първото място, а разликата между първите осем отбора във временното класиране е само шест пункта.

"Не мисля, че някой може да избяга от това да губи точки. Мисля, че ще има много възходи и сривове. През този сезон отборите са много близо един до друг. Ще има няколко ситуации, в които може да има и шокиращи моменти. Изкачихме още едно стъпало. Подобряваме играта си и се надяваме, че ще постигнем много, много повече в следващите месеци и години. Трябва да направим още големи стъпки, за да стигнем там, където искаме. Самият аз се нуждая от още известно време, за да можем да поемем изцяло по желания от мен път. Манчестър Юнайтед е шампион, но много хора побързаха да отпишат отбора от битката. Няма проблем, но аз се надявам, че към края на сезона няма да сме много далеч от целта", сподели Мойс.

Шотландецът не пропусна да адмирира играта на намиращите се в прекрасна форма нападатели на "червените дяволи" Робин ван Перси и Уейн Рууни: "Големите играчи вкарват страхотни голове в най-големите мачове. Робин и Уейн са такива. И двамата се представят фантастично."

Още от Футбол свят

Виж всички