Ботев (Пловдив) се произнесе за Мъри Стоилов

Ботев (Пловдив) се произнесе за Мъри Стоилов

Станимир Стоилов остава треньор на Ботев (Пловдив). Имаше вариант Мъри да бъде освободен заради слабите резултати на тима в последно време, но днес ръководството на клуба гласува доверие на специалиста. Той има за цел да класира отбора в евротурнирите, като освен това ще получи допълнително средства за зимни трабсфери.

Ето и информацията по случая, публикувана на сайта на клуба като обръщение на председателя на Съвета на директорите Юли Попов:

Уважаеми ботевисти,
В четвъртък (31.10) се проведе среща между собственика наклуба Цветан Василев, председателя на съвета на директорите Юли Попов, спортно-техническия директор Александър Александров и старши-треньора Станимир Стоилов. Непосредствено след срещата г-н Попов използва трибуната на клубния сайт, за да съобщи подробности от нея:

„На срещата бяха обсъдени слабите резултати и незадоволителното представяне на отбора в последните двубои от първенството. Г-н Василев декларира подкрепата си към спортно-техническия щаб. Целта пред Ботев през настоящия сезон е спечелване на квота за участие в следващото издание на европейските клубни турнири. Към бюджета на клуба ще бъдат отпуснати допълнителни средства, с които през зимата да бъдат закупени желаните от треньорския щаб нови футболисти. В края на първенството ще анализираме свършената работа и постигнатите резултати.”

Още от БГ Футбол

Виж всички