Кривия: Губим, защото играчите спряха да слушат Мъри Стоилов

Кривия: Губим, защото играчите спряха да слушат Мъри Стоилов

Спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров беше категоричен, че старши треньорът Станимир Стоилов може да е спокоен за поста си, въпреки последователните загуби от Локомотив (София) и Левски. Кривия коментира и причините за слабата игра на "канарчетата" в последните седмици.

"Факт е, че в представянето ни има спад. Срещу Локо (София) не бяхме толкова зле, колкото срещу Левски. Второто полувреме все едно ни нямаше на терена и феновете са прави да негодуват. Във футбола има и загуби, но разочарованието е от играта, а не толкова от самите резултати. Моето лично обяснение, е че футболистите спряха да изпълняват изискванията на Мъри. Това важи най-вече за задържането на топката, което беше силата на нашия отбор в началото на сезона", каза Александров в предаването "Пред банята".

"Истината е, че едва ли някога ще срещнем по-слаб Левски. Дори и равенството нямаше да ни зарадва предвид играта ни. Не се оправдаваме с контузите. Аз казах на играчите, че от тази ситуация могат да излязат единствено те самите", продължи Кривия.

"Не мисля, че може да се говори за криза. С два слаби мача не може да се зачеркне изграденото през последните 10 месеца. Мъри Стоилов може да е абсолютно спокоен за поста си. Той направи от Ботев отбор, с който всеки се съобразява. Знам, че много хора чакаха да стъпим накриво в един-два мача, за да изпълзят от дупките и да започнат да говорят. Ние не се интересуваме от другия пловдивски отбор. Вълнува ни само какво се случва в нашия клуб", заяви Александров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти