Гледай на живо

Сърбия - Швейцария

Новият зет на Камата: Стоичков ме харесва

Новият зет на Камата: Стоичков ме харесва
Взаимоотношенията между Христо Стоичков и новия му зет Иво Аръков са повече от прекрасни. Това обяви лично актьорът в откровен разговор с репортер на вестник "България Днес". Звездата от сериала "Фамилията" е лудо влюбен в щерката на Камата - Мика Стоичкова. Първоначално двамата криеха връзката си, но в началото на месеца Аръков разкри своите чувства публично.

Оказва се, че Иво е станал много близък с Ицо, противно на информациите от последните дни, че Камата не го понася. Първоначално близки до семейството разкриха, че Стоичков смятал гаджето на дъщеря си за "женчо" и "льольо", тъй като пишел стихове. Това не само не е вярно, а дори носителят на "Златната топка" вече е одобрил бъдещия мъж на Мика.

"Много е тъпо това, което се пише. Глупостите по мой адрес не ми влияят по никакъв начин. Да ви кажа честно, изобщо не слушам какво говорят другите. Интересува ме единствено моя си живот и това хората около мен да са добре", контрира Аръков относно спекулациите за отношенията му с Ицо. "Да, разбира се, че се познаваме със Стоичков. Неговото мнение за мен изобщо не е такова, каквото се пише. Той ме харесва. Стоичков е страхотен човек. Няма нищо общо с този негативен образ, който някои се опитват да му изградят. Говоря не само като отношения между мен и него, а и като цяло. Няма защо да се притеснявам по някакъв начин от темперамента на Ицо", призна Аръков.

Младият актьор продължи с изповедта си, като увери, че безкрайно много обича Мика. "Непрекъснато пиша стихотворения за нея. Ако започна да ги споделям всичките, няма да е добре. Понякога трябва да запазиш красивите неща за себе си и за близките си. Някои неща ме направиха по-сдържан. Вече не споделям така явно радостта и щастието си от личния живот. Веднъж направих грешката да разкрия повече неща публично и съжалих", обяснява Аръков без да уточни коя от бившите си приятелки визира.

Не е тайна, че талантливият актьор е излизал с колежката си Елен Колева, както и с певицата Мария Илиева. "С Мика се запознахме на една много странна среща в Свети Влас. Нейна приятелка лансираше това запознанство и ето, че се получи. Щастлив съм", казва влюбеният Иво.

В същото време от Малък градски театър "Зад канала" разкриха, че Аръков отделя много време на новата си любов въпреки претрупания му с ангажименти график. Откакто е с Мика, Иво използва всяка свободна минута, за да се види с нея, увериха колегите му от театъра.

Добромир Добрев
в-к България Днес"

Още от Булевард

Виж всички