Един по-различен Range Rover Sport

Един по-различен Range Rover Sport

Range Rover Sport е един от любимите SUV-ове на пазара и продажбите го доказват. От CDC Performance са решили да създадат един по-различен вариант на модела, който да се откроява от масата. Интерпретацията им е добра, не е прекалено натрапчива, но в същото време носи нужното внушение за мощ и агресия.

Казва се Nighthawk, базиран е на първата генерация на модела, изглежда брутално и е много мощен. Всичко започва под капака, където 5-литровият V8 инхалиран от механичен компресор стандартно изпомпва 510 кс и 625 Нм въртящ момент.

 

В И Д Е О

След препрограмиране на електронния блок, вдигане на работното налягане, минаващо през по-голям интеркулер и изработване на нова изпускателна система мощността достига 580 кс и 700 Нм. Въздушното окачване е с препрограмирано управление и е с възможност за снижаване до 70 мм.

Новият бодикит включва силно раздути калници, с допълнителни отвори в предните за отвеждане на горещия въздух, нова предна броня с карбонов сплитър и радиаторна решетка от същия лек материал, странични прагове и задна броня с карбонов дифузьор. Повечето агресия се допълва и от 23-инчовите черни джанти, обути в гуми с размери 315/25/23.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти