Апел от привържениците на Левски от гр. Сандански

Апел от привържениците на Левски от гр. Сандански

Феновете на Левски от град Сандански публикуваха апел към всички сини запалянковци с искане за обединение, което да доведе до отстраняване на боса на тима Тодор Батков. Ето какво пишат привържениците:

Ние привържениците на ФК "Левски" от гр. Сандански, апелираме за обединението на левскарската общност в цялата страна с една-единствена цел:

Отстраняване на Тодор Костадинов Батков (Тара) от любимия ни клуб.

Ние вече сме убедени, че целта пред комсомолския секретар е да обезличи идеята, която носи ФК "Левски", като послания и идеология у милиони българи.

Г-н Батков, повелята може да ти е спусната като опорна точка от партията майка БКП, но повярвай ще се сблъскаш челно с любовта на народа, а тя е много по-силна от твоята ненавист.

Г-н Батков, иди си с мир и върни отбора на народа там, където винаги му е било мястото. Не създавай усещането, чрез услужливите си медии, че след теб ще е потоп, защото този славен клуб съществува вече 100 години без и въпреки такива като теб.

Ние левскарите от Сандански сме убедени, че левскарите от цял свят могат да издържат отбора на народа, но затова е нужно да се освободим от твоето присъствие и да видим свободен "Левски".

Не смятаме, че в "Левски" играят по-слаби футболисти отколкото, в който и да е друг български отбор, но дезорганизацията и хаосът, които царят в нашия клуб пречат за пълната реализация и изявяване на качествата им. Ние сме наясно, че с "трици маймуни не се ловят" и Георги Иванов - Гонзо прави и невъзможното, за да върне "Левски" на върха, където трябва да се намира, въпреки действията ти.

И накрая ще кажем, че не мислим да правим какъвто и да е бойкот, защото нашият девиз е: "Където вие ("Левски"), там и ние"

Подкрепяме "Левски до край"

Левскар, да си братко, е чест!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти