Гледай на живо

"efbet Лига live": ЦСКА - София спечели важно гостуване на Ботев в Пловдив, феновете на няколко пъти прекъснаха мача

Официална позиция на "ЦСКА Завинаги" относно марките на сдружението

Официална позиция на "ЦСКА Завинаги" относно марките на сдружението

"ЦСКА Завинаги" публикува на своя сайт официална позиция относно марките, които сдружението използва.

Ето какво пишат от организацията:

С надеждата, че ще престанат спекулациите на тема "неправомерно използване на марка" сдружение "ЦСКА Завинаги" държи да информира обществеността, че никога не е използвало и не възнамерява да използва в своята дейност марката (емблемата) на ПФК ЦСКА АД. Сдружението е заявило за регистрация някои от историческите емблеми на червения клуб от самото му създаване - емблеми, които не са (нито са били) регистрирани като марки и които от десетилетия не са използвани за каквато и да било дейност – спортна или стопанска. Това в пълна степен се отнася и за фланелките с емблемата на ЦДВ, които Сдружението предлага чрез своя сайт.

Използваме случая да напомним отново, че съгласно ЗЮЛНЦ и неговия устав сдружение „ЦСКА Завинаги“ не разпределя печалба, като всички приходи от дейността му се използват за осъществяване на неговите цели, а именно: подпомагане базата и ДЮШ на ЦСКА. С действията си до момента сдружение „ЦСКА Завинаги“ е показало и доказало, че изпълнява поставените си цели, както и че обещаното от него никога не е повече от реално свършеното! Надяваме се, че с това пояснение ще сложим край на спекулациите на тема „марка“, както и на опитите да се прехвърлят проблемите от болната глава на здравата.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти