Сани Жекова пред Sportal.bg за скутерите, силните усещания и "Dancing Stars" (видео + галерия)

Сани Жекова пред Sportal.bg за скутерите, силните усещания и "Dancing Stars" (видео + галерия)

Най-добре представилата се на Олимпийските игри в Сочи българка - сноубордистката Александра Жекова, бе любезна да застане пред камерата на Sportal TV, след като получи за подарък скутер "KYMCO" по време на официалното представяне на тайванската компания у нас. 26-годишната софиянка, която завърши на пето място в сноубордкроса в Сочи, сподели, че се чувства добре и отпочинала след тежкия олимпийски сезон. Ето какво още каза пред Sportal.bg Сани Жекова за скутерите, силните усещания и участието си в шоуто "Dancing Stars".

- Сани, първо искам да те попитам успя ли да си починеш добре след тежкия олимпийски сезон и наред ли е всичко в здравословен план?
- Да, всичко е наред в здравословен план. Успях да си почина малко непосредствено след приключването на участието ми в танцувалното шоу и вече четвърта седмица тренирам много усилено. Имам нов кондиционен треньор, в момента сме в последния етап на вработващия цикъл и се чувствам отлично.

Представителите на фирма KYMCO за България подариха мотор на Сани Жекова 

- Доколкото знам, освен на скутерите, си фенка и на уейкборда, на гмуркането. Какви други неща, свързани със силните усещания обичаш да правиш в свободното си време?
- Всичко, което кара сърцето ми да бие по-усилено. Ами, много са нещата. Мисля, че човек трябва да живее и да диша на пълни обороти, затова обичам да правя неща, които ми носят тръпка и емоция.

- Коя е най-високата скорост, която си вдигала със скутер?
- Само позволените скорости, аз стриктно се придържам към правилника за движение по пътищата (смее се).

Представителите на фирма KYMCO за България подариха мотор на Сани Жекова 

- С успехите със сигурност се увеличават и твоите фенове. Случвало ли ти се е да получиш някакъв по-нестандартен, по-интересен подарък от фен?
- Ами, мисля, че "KYMCO" са мои фенове и тази вечер получих един страхотен подарък, който със сигурност ще ползвам много активно за придвижване в градска среда, тъй като е много икономичен, удобен и наистина ще пести много от времето ми. А аз съм човек, който, повярвайте ми, много цени времето си.

- Можеш ли да ни разкажеш някоя интересна случка, свързана с участието ти в "Dancing Stars" или от Олимпиадата? Нещо, което не си разкривала досега или просто те е впечатлило много.
- Има много неща, които вие не знаете за мен и според мен е хубаво човек да остави нещо по-мистично около своя образ, така че аз избягвам да споделям всичко, но имаше много приятни емоции и моменти в шоуто. Разбира се, да се учиш да танцуваш пред цяла България не е лесна мисия, но аз се забавлявах откровено и мисля, че ще продължа да се занимавам с танци под някаква форма, когато имам време, защото харесвам това изкуство.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИТЕТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК!


Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg

Още от Зимни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти