Левски осигури първо лятно попълнение

Левски осигури първо лятно попълнение

Тимът на Левски почти си е осигурил първото ново попълнение за лятната си селекция. Това е бившият младежки национал на България Лъчезар Балтанов, който най-вероятно ще се завърне на "Георги Аспарухов" през лятото. Халфът в момента играе за Черноморец и се представя на много добро ниво, което е впечатлило Георги Иванов и той иска да го върне в Левски.

Както е известно, именно Гонзо поема спортно-техническата власт от лятото и вече е набелязал няколко имена за селекция. Черноморец все още се бори за оцеляване, както в "А" група, така и финансово, което засега блокира официалното обявяване на трансфера, но се очаква скоро юношата на "сините" да проведе заключителни разговори с Иванов и от лятото да се присъедини към Левски.

През лятото от "Герена" е твърде вероятно да си тръгне Владимир Гаджев, който има желание за трансфер в чужбина, а бъдещето на Даниел Димов и Станислав Ангелов също е много неясно. Това оставя "сините" без типичен разиграващ халф и именно за тази цел ще бъде върнат натрупалия опит в Бургас Балтанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички