Георги Пеев: Подценяват ни, а сме сред най-добрите

Георги Пеев: Подценяват ни, а сме сред най-добрите

Халфът на Амкар Георги Пеев коментира пред руските медии напускането на старши треньора Станислав Черчесов. Бившият руски национал пое Динамо (Москва), след като седмица по-рано отказа офертата на друг клуб от столицата - Спартак.

"В Русия постоянно се говори, че Амкар винаги има добри треньори. Това е така, но защо не се споменава, че в отбора са събрани отлични футболисти? Мисля, че не е правилно. В състава ни има играчи, които спокойно могат да са титуляри във всеки от грандовете. Не изключвам някои от тях да бъдат поканени от Черчесов в Динамо", каза Пеев.

Вчера вече бившият наставник на Амкар проведе последна тренировка начело на тима, а после даде прощална пресконференция, на която отговори на всички журналистически въпроси.

"Поех Амкар преди една година и за този период постигнахме много. Не съм сантиментален човек. С футболистите се разделихме делово. Отивам в Динамо, защото там ще имам всички необходими условия, за да се развивам като треньор. Не искам да давам съвети на Константин Парамонов, който ще води Амкар след мен. Той прекрасно познава футболистите. Преди тренировката поговорихме и му пожелах успех", заяви Черчесов.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти