ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Марк Алън: Поредният пропилян сезон за мен

Марк Алън: Поредният пропилян сезон за мен

Светонвият номер 12 Марк Алън допусна обрат срещу Бари Хоукинс и отпадна в 1/8-финалната фаза на шампионата на планетата по снукър в Шефилд. Северноирландецът имаше преднина от 9:7 след втората сесия, а след това в третата имаше аванс от 11:8, но го пропиля. С чудесна игра в крайната фаза на двубоя Хоукинс стигна до обрата и успеха с 13:11 части.

"Когато Бари намали разликата на 11:9, това ме вцепени, призна северноиралндецът. - Имах някакви шансове, но той определено игра по-добре от мен. Загубих мача в първите 20 фрейма, защото трябваше да съм приключил нещата в своя полза. Трябваше да спечеля онзи фрейм за 10:6, а стана 9:7. След това имаше още една такава ключова партия, при която можех да направя резултата 12:8, но не го сторих. Мисля, че двубоят показва какъв е бил сезонът за мен - редувах страхотни изпълнения с нелепи грешки. За мен това е пропилян сезон, защото мисля, че можех да се справя много по-добре", сподели с разочарование Алън.

"Едно от нещата, които не бяха в моя полза, бе това, че Тери Грифитс не бе в моя щаб през тази кампания. Хората не разбират какво влияние има той върху мен. Тази вечер Тери понагаше на Бари, а ако бе в моята съблекалня при 11:9, можеше всичко щеше да е различно. Хубавото е, че ще работя отново с Тери през следващия сезон и това е от изключителна важност за мен. Това е заявка за спечелването на много турнири", допълни Алън.

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти