Гледай на живо

Дерби на Югозапад и грешни стъпки за фаворитите на Югоизток и Северозапад при старта на първенството - това е "Часът на Трета лига"

Мани Пакяо каза само две думи на пресконференция

Мани Пакяо каза само две думи на пресконференция

Мани Пакяо стана автор на една от най-кратните пресконференции в историята не само на бокса, но и на спорта като цяло. Той каза буквално само две думи, преди срив в системата да спре телефонното интервю. Причина беше изключително големият брой журналисти, включени в системата на т.нар. интервю "Въпрос и Отговор (Q&A).

"Имаше толкова много хора, закачени на системата, че тя просто изпуши. Използваме тази компания от 10-15 години и за първи път се случва подобно нещо", съобщи Лий Самюълс, който е говорител на най-популярната компания за промотиране на бокс в САЩ - "Топ ранк".

Пакяо трябваше да отговаря на въпроси на журналистите като част от последното си интервю преди боя на 2 май срещу Флойд Мейуедър. Единственият зададен въпрос обаче остана първият,
зададен от агенцията "Топ ранк боксинг". Запитан как върви неговата подготовка, Пакиао каза: "Много добре".

Очаква се Пакиао да направи повторен опит да отговори на въпроси на журналистите в сряда.
Флойд Мейуедър е фаворит за спечелване на двубоя според Sportingbet с коефициент 1.444. Възможността Мани Пакяо да победи е оценена на 2,75. Възможността двубоят да завърши наравно е 19,00.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти