Бучински: Пробив в ЦСКА? Какъв пробив, какви пет лева

Бучински: Пробив в ЦСКА? Какъв пробив, какви пет лева

Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински коментира ситуацията при "червените". Според бизнесмена приказките за пробив в отбора на Стойчо Младенов са глупости.

"Чух какво каза Александър Томов онзи ден за пробив в отбора. Какъв пробив, какви пет лева? Нали водиха играчите на 40-дневен лагер в Турция. Кой ги е пробил? Трябваше Левски да е в първата шестица. Да ме извиняват левскарите, но са ни абонати. Хасково онзи ден им взе точка в София. Но трябва да се каже, че в Левски в момента работят. Създават юноши.

Ако Стойчо Младенов бе спасител на ЦСКА, трябваше да вземе отбора и да го заведе на мача в Разград. А сега какво? Тишина "Росица Кирилова". Ще се извини ли някой от ЦСКА на изгонените бившите футболисти, които ритаха на "Армията"? Сега те се събират два пъти в седмицата в Драгалевци. Това, което направиха от ръководството бе смешно. Ветераните заслужават уважение. БФС под давлението на мастити бизнесмени мачкаше Любо Пенев, води му дела. За мен някои казват, че имам един мач за ЦСКА, но да им кажа, че съм минал през всички гарнитури на клуба, бил съм капитан на Емо Костадинов и Пенев", заяви Бучински.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти