Гледай на живо

Евро 2024: Шотландия - Швейцария 1:1

Гугутката: Трябва да пълним залите и стадионите с добра игра, а не с такива поводи

Гугутката: Трябва да пълним залите и стадионите с добра игра, а не с такива поводи

Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров-Гугутката изрази мнение, че феновете трябва да пълнят залите и стадионите, за да гледат добрата игра на любимите си отбори, а не за да ги спасяват.

"Не може да се сравни с юбилея. Тогава беше празненство, а сега правим спасяване на любимия ни баскетболен отбор. Нещо ми беше заседнало в гърлото, не бях много щастлив от това. Не искам по такива поводи да пълним залите и стадионите, а да ги пълним с добра игра, с добри играчи", каза Владимиров.

"Опитваме се да обясним на хората, че увеличението на цените на билетите е нещо подобно на това като днес. Спасяване на закъсалия футболен клуб, където положението не е никак добро. Ако се наложи ще стане такова събитие и за футбола, но засега не сме го мислили. Баскетболния клуб ще го спасим с тези дарения, докато за футболния е трудно. Замисляме други неща, замисляме дарителските съобщения DMS да започнат да набират средстав за футболния отбор, след като досега бе за баскетболния", добави той.

ГАЛЕРИЯ ОТ ШОУТО В "АРЕНА АРМЕЕЦ" - ЧАСТ I

ГAЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ - ЧАСТ I

ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ - ЧАСТ II

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички