Абди: Левски е правилното място за мен (видео)

Абди: Левски е правилното място за мен (видео)

Новото попълнение на Левски Леван Абди даде първото си интервю като играч на “сините” пред медиите в Анталия, след равенството 1:1 с Петролул (Плоещ). 26-годишният сомалиец с норвежки паспорт бе титуляр срещу румънците за първи път, след като преди три дни дебютира срещу Спартак (Миява).

"Първото ми впечатление е, че Левски е отбор пълен с млади футболисти, който се опитва да играе футбол и да си подава много топката. Исках да възобновя кариерата си, защото в последния ми отбор не играех много, имах проблеми. Дойдох в Левски, защото това е голям клуб. Знаех за него отпреди. Смятам, че това е правилният избор за мен. Проблемите по трансфера ми дойдоха от предишния ми клуб, а не от мен, но важното е, че вече съм тук. Не мога да кажа много за Левски, но всеки знае, че това е голям отбор и затова съм тук. Надявам се така да помогна на себе си, а и на отбора също. От мен може да очаквате здрава работа. Не съм дошъл на почивка или нещо подобно. Аз съм сериозен човек и искам да помогна с каквото мога", сподели Абди.

Попитан за другите отбори в "А" група и по-специално за ЦСКА и Лудогорец, футболистът допълни: "Това също са големи отбори, но аз съм играч на Левски и ще се постарая да си свърша работата тук. Ще съм в този отбор до лятото и никой не знае какво ще се случи след това. Затова ще работя ден за ден и ще се постарая да си свърша работата по най-добрия начин. Винаги съм искал да се развивам и да ставам по-добър играч и да се надяваме, че ми предстоят добри четири месеца. Смятам, че Левски е правилното място за мен и затова съм тук".

Владимир Стоянов, специален пратеник на Sportal.bg в Турция

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички