"Неправилно" зададен въпрос вбеси Томов - босът наложи ембарго в лагера на ЦСКА

"Неправилно" зададен въпрос вбеси Томов  - босът наложи ембарго в лагера на ЦСКА

Председателят на ЦСКА Александър Томов отново е ядосан, но този път не на Тони Силва или Валентин Илиев, а на "неправилно" зададен журналистически въпрос.

Както е известно, вчера бившият шеф на фалиралия металургичен гигант "Кремиковци" на излизане от съда скастри капитана на армейците за интервюто му пред Sportal.bg ден по-рано.

Тогава защитникът защити своя шеф, обявявайки, че има леко забавяне на заплатите, но това не е фатално и всичко в клуба е наред.

Незнайно защо обаче изказването му не се хареса на Томов, който вчера жегна емблемата на ЦСКА с думите: "Съветвам го да говори по-малко. Той е капитан, а не синдикален лидер".

След вчерашната победа на армейците над Металист (Харков) се оказа, че Томов е сърдит не само на Илиев, но и на нашата медия, тъй като сме задали неправилен въпрос. Според Томов и неговите съветници не е трябвало да питаме Илиев каква е истината за заплатите в ЦСКА, а да се доверяваме единствено на думите на ръководството.

За целта вчера бяхме информирани, че заради "прегрешението" ни Томов е спуснал заповед до играчите да не дават интервюта пред камерата на Sportal.bg в Турция поне в следващите няколко дни.

Въпреки възникналото леко недоразумение от "грешно" зададените въпроси ние ще продължим да си вършим съвестно работата, тъй като сме единствената медия, която отразява подготовката на червените в Турция и е наш дълг да предаваме информацията професионално и отговорно - независимо от последствията.

снимка: Асен Петров, Sportal.bg

Ясен Тошев, пратеник на Sportal.bg в Сиде

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички