Капитанът на ЦСКА защити Тони Силва и обяви: Всички искат да са на наше място (видео)

Капитанът на ЦСКА защити Тони Силва и обяви: Всички искат да са на наше място (видео)

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев защити своя съотборник Тони Силва, който преди няколко дни написа в своя "Фейсбук", че вече не е щастлив, но малко по-късно изтри поста. "Аз също съм бил чужденец. Знам какво е да си далеч от семейството си. Нормално да има моментни изблици на негативни емоции - съответно да разбереш и грешката си", каза Илиев, след което говори за своето възстановяване и амбициите на червения тим.

"По-добре се чувствам, слава Богу. Тренирам с отбора, направих пълноценна подготовка като физически натоварвания и тичане. Определено имам неприятни болежки, но аз това съм го очаквал, с божията помощ ще се справя. Възможно е утре да поиграя, ще преценим. Засега нещата вървят добре, не искаме да форсираме", обяви бранителят.

"Що се касае до отбора, настроението е добро. Всички са позитивно настроени. Има доста неща, които се пишат и мога да кажа, че не отговарят на истината. Нямаме никакво проблеми на този етап. Лагерът върви по добър начин. Всички са в добро здравословно състояние, в добро настроение. Неприятното е, че всеки един е оставил семейството си в България, но всички знаят за какво сме дошли, за какво сме се събрали и каква е целта.

Ние сме първи. Ще се стремим да останем там. Нормално е другите да искат да са на наше място. Всеки иска да бъде първи. Би трябвало нещата да се решават на терена, но за съжаление живеем в такъв свят, че не всичко се решава там", допълни Вальо Илиев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички