Вальо Илиев: Нямам нужда от съветите на Томов - явно с него не сме еднакви (видео)

Вальо Илиев: Нямам нужда от съветите на Томов - явно с него не сме еднакви (видео)

Капитанът и лидерът на ЦСКА Валентин Илиев говори пред медиите относно подготовката на червените, контузията му и лишените от всякаква логика нападки на армейския бос Александър Томов спрямо него.

"Има леко възпаление, но, слава Богу, лекарят ми каза, че не е нещо сериозно. Ще премина няколкодневно лечение и отново ще се включа към лагера", успокои червените фенове железният бранител.

Относно атаката на Томов към него, Илиев прояви дипломатичност и отказа да отвръща на дребното заяждане.

"Не съм разменял реплики с никого. Четох, че ме е съветвал нещо. Да ви кажа аз лично нямам нужда от неговите съвети. Аз съм човек, който уважава себе си и  нито него, нито някой друг ще коментирам пред медиите. Така са ме научили и възпитали моите родители, че каквото имам да казвам на някого, отивам смело и отговорно да му го кажа в очите. Аз съм такъв човек - прям и честен. Няма какво да го коментирам.

Не съм говорил с него, той не ми се е обаждал. Ако има нещо, да дойде и да ми го каже. Нямам проблем с него или някой друг. Ако иска да говори, нека го прави", обяви бранителят, който после бе попитан за подготовката на тима в Турция.

"Няма напрежение, има моментни емоционални реакции. Но нищо фатално. Честно казано нашият отбор има доста голям потенциал. Новите попълнения са един плюс за нас. Нека им дадем време. За всеки един отбор е важно да запази своето ядро. За да се постигне нещо голямо, трябва време, обиграване и запазване на основните футболисти. Познавам Николич, година и половина сме живяли и играли заедно. И другите ми направиха добро впечатление. Дано затвърдят това и в официалните мачове.

Когато си далеч от семейството не е много приятно, но няма какво да се оплакваме. Това ни е професията", пясни Вальо Илиев, след което отново бе върнат на темата "Томов".

"Преди малко го казах. Аз съм честен и прям. Ако има нещо, ще отида и ще му го кажа в очите. Явно ние с него не сме еднакви. Той е решил да говори през медиите, но това си е негово право, Не мога да го коментирам", добави бранителят по повод думите на Томов, че Илиев трябва да говори по-малко, защото бил капитан на ЦСКА, а не синдикален лидер.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички