Кукоч бесен пред Sportal.bg: В Хърватия пишат л**на, невъзможно е да ме накажат за две години!

Кукоч бесен пред Sportal.bg: В Хърватия пишат л**на, невъзможно е да ме накажат за две години!

Бранителят на ЦСКА Тончи Кукоч коментира пред Sportal.bg, че писанията в пресата в родината му, че може да бъде наказан за срок от две са пълни глупости. Защитникът е обект на санкция от страна на Хърватската футболна федерация за това, че по време на благотворителен турнир показа фланлека с емблема, която прилича на тази на местния ръководен орган и надпис "мафия". Адвокатът на защитника е изпратил писмо до Хърватската футболна федерация и е уведомил Кукоч, че в най-лошия случай ще бъде наказан с парична санкция, но не и спиране на състезателни права."Хърватските вестници пишат л**на и не знаят нищо. Това, което бяха написали, че няма да мога да играя две години не е вярно. Адвокатът ми каза, че е невъзможно да ме накажат за толкова време. Ако има някаква санкция, тя ще е парична. Адвокатът ми вече прати писмо до Федерацията. Още повече аз нищо не съм направил и не трябва да имам никакво наказание", каза Кукоч пред Sportal.bg.

Що се отнася до бъдещето си, Тончи разкри, че има три-четири оферти за него, но единствено Александър Томов може да вземе решение за неговото бъдеще. Двамата ще се срещнат след като Кукоч се завърне в България. Желанието на Тончи е да остане в ЦСКА и да стане шампион с "червените".

"Агентът ми има 3-4 оферти за мен. Той говори с президента и той ще реши. Аз искам да остана още шест месеца в ЦСКА и да стана шампион. Когато се прибера в София, ще говорим с президента. Ако остана, ще дам най-доброто за отбора си, за да станем шампиони", каза още Кукоч.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти