25-ма играчи попадат в селекционния списък на ЦСКА

25-ма играчи попадат в селекционния списък на ЦСКА

Стойчо Младенов е изготвил списък от 25 футболисти, част от които биха могли да бъдат привлечени в ЦСКА през зимата, твърди "Тема Спорт". Те са му били предложени от мениджъри и добри познати в чужбина.

Основните постове, за които Младенов е харесал кадри, са вратарският, на десния бек, на вътрешния халф и на нападателя. Бройката на новопривлечените се очаква да бъде между 4 и 6, като тя зависи най-вече от това колко футболисти ще бъдат продадени и с кои клубът ще се раздели по взаимно съгласие.В списъка попадат почти изцяло чужденци, като вероятността ЦСКА да вземе българин през зимата не е голяма. Реална опция е само връщането на Михаил Венков от Черно море, ще се направи поредна офанзива и за Венци Христов. Венков става сериозна опция за "армейците", ако Тончи Кукоч бъде трансфериран в чужбина.
 
През следващата седмица се очаква от Борисовата градина да влязат в контакт с нападателя на Берое Венцислав Христов, чийто договор изтича през лятото. Той вече е свободен да преговаря с други клубове и с него може да бъде сключен предварителен контракт, който да влезе в сила от 1 юли. Нападателят вече обяви, че няма намерение да подновява контракта си с Берое.
 
ЦСКА задължително ще привлече вратар от чужбина за алтернатива на Дивиш, както и нападател. За върха на атаката Младенов настоява да разполага с 3 опции за предстоящите 13 мача през пролетта.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички