Батков за Херо: Разговорът беше откровен, но имахме много разминавания

Батков за Херо: Разговорът беше откровен, но имахме много разминавания

Димитър Димитров-Херо отказа да стане старши треньор на Левски след Нова година, каквато беше първоначалната уговорка. Собственикът на "сините" Тодор Батков, спортният директор и настоящ треньор на отбора Георги Иванов проведоха среща с Херо днес следобед, след която стана ясно, че има концептуални различия и на този етап Димитров остава извън Левски. "Проведохме дълга среща с Херо малко след Общото събрание. Разговорът беше пределно откровен. Имаше желание и от двете страни, но по някои концептуални въпроси нямаше единомислие и в името на добрите отношения се договорихме на този етап той да не поема Левски", каза Тодор Батков.

"Разминаванията са в една посока - броя на футболистите, които трябва да бъдат привлечени. Имаме финансови затруднения и не мога да си позволя да освободим голям брой футболисти. Има и известни разминавания с концепцията на спортния директор Георги Иванов", добави Батков.

На този етап изпълняващ длъжността треньор на "сините" остава Георги Иванов, но клубът ще търси нов наставник още в дните до Нова година. "Засега треньор е Георги Иванов, но не ми се иска той да бъде похабен. Целта през пролетта е спечелване на Купата на България и влизане в тройката. Нямаме други варианти за треньор, но почваме разговори. На този етап треньор е Георги Иванов. Хубаво е да решим въпроса с треньора до края на годината. Крайният срок е 7 януари, когато отборът се събира за начало на подготовката", каза още Тодор Батков. Той разкри, че клубът ще опита да привлече поне четири нови попълнения. "Търсим вратар, централен защитник, краен защитник и централен нападател", каза Батков.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички