Хитов сериал разгневи шефовете на руски гранд (видео)

Хитов сериал разгневи шефовете на руски гранд (видео)

Един от най-популярните руски сериали в момента - "Физрук", си навлече гнева на ръководството на Локомотив (Москва). Столичният клуб публикува официално изявление на сайта си, в което протестира срещу фрагмент от епизод на сериала, излъчен миналата седмица. "Железничарите" не приемат сцена, в която фенове на Ростов са запалили знаме на Локо и бягат от група привърженици в червено-зелените фланелки.

Според шефовете на Локомотив въпросната сцена предизвиква възмущение с това, че са осквернени символите на клуба, както и с провокирането на агресия сред почитателите на футбола. "Железничарите" настояват телевизионният канал, който излъчва "Физрук" - ТНТ, да поднесе официално извинение и да изтрие сцената, която нанася вреда на репутацията на клуба.

"Физрук" (на български - учител по физическо) е комедиен сериал, в който главната роля се изпълнява от един от най-популярните руски актьори и телевизионни водещи - Дмитрий Нагиев. Той е познат на българските зрители от друг хитов сериал - "Кухня".

В "Кухня" героят на Нагиев е женен за красавицата Кристина. Нейната роля се изпълнява от актрисата Мария Горбан, която в продължение на няколко години беше половинка на защитника на Локо (Москва) Ян Дюрица.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти