Джеки: На ЦСКА не му трябва Купа, а оздравяване

Джеки: На ЦСКА не му трябва Купа, а оздравяване

Легендарният защитник на ЦСКА от недалечното минало Георги Димитров не е впечатлен от похода на отбора за Купата на България. Според Джеки далеч по-важно за "армейците" е да предприемат редица кардинални промени, които да доведат до "оздравяването" на клуба.

„Не виждам защо е този ентусиазъм. ЦСКА не купа, а две да спечели, няма какво да ги прави във „В" група без лиценз и право да играе по-напред. На отбора не му трябва никаква купа, а оздравяване и кардинални промени. Няма смисъл да си правим илюзии", смята големият Джеки.

„Хората искат да гледат голям футбол. Сега видях колко хора имаше по трибуните в Плевен за мача с ЦСКА. Явно е, че без нашия отбор я няма тръпката в „А" група. Не е същото, много хора като мен въобще не се вълнуват", смята Димитров.

„Моментният успех не е съществен, хубаво е да знаем къде отиваме. Защото си съсипахме футбола. Вижте какво става при Ботев и Берое, които бяха стабилни. Лудогорец също е нов отбор. Лошото е, че изпуснахме малките деца. Вече не можем да ги видим с фланелки на Левски, ЦСКА и другите. Те предпочитат Меси и Роналдо. Бил съм много и в чужбина, но навсякъде си обичат местните отбори и герои. Тук, за съжаление, не е така", съжалява емблематичният "армейски" защитник.

"Меридиан Мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти