Шеф в БФС: Не знам нищо за Изпълком, черпим "червените" фенове с чай и кафе

Шеф в БФС: Не знам нищо за Изпълком, черпим "червените" фенове с чай и кафе

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов заяви пред „Тема Спорт", че от ЦСКА не са подавали втори път документация, свързана с новото дружество. На официалния сайт на футболния съюз така и не бе публикувано становището на Правната комисия по казуса. Един от нейните членове Нестор Несторов обаче обяви пред медиите, че според комисията няма основания за правоприемство между старото и новото дружество.

"След заседанието на Прав­ната комисия при нас не е идва­ло нищо от ЦСКА за новото дружество. Втори път не са ни изпращали документация. Гос­подин Несторов разясни каква е позицията на Правната коми­сия. Той е най-старшият неин член, нейният доайен, бих казал. От тук насетне вече очакваме да видим какво ще стане с вли­зането на синдика в ЦСКА. Дали той ще тръгне да оздравява дружеството, или друго. Но за новото дружество нищо не мо­га да ви кажа", каза Попов.

На въпрос дали решението за ФК ЦСКА зависи от Изпълкома, той заяви: "Не мога да изземам функциите на Изпълкома и да говоря от името на членовете му. Не знам и кога ще има заседание. До този момент не съм получавал информация по въпроса", добави Попов.

Той коментира накратко и протестите на "червените" фенове пред БФС: "Черпим привър­жениците с кафе и чай. Това мо­жем да направим", лаконичен бе Борислав Попов.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички