Гледай на живо

Контролна среща: България (U18) - Полша (U18) 0:1

Казийски води безплатно “доброжелатели” в Карлуково

Казийски води безплатно “доброжелатели” в Карлуково

Бащата на волейболната звезда Матей Казийски - Илиян Казийски, който наскоро навърши 55 години, се обади разстроен в редакцията на Sportal.bg, за да опровергае информацията, която бе публикувана в “Меридиан мач”, че Матей е провалил среща за разговор с Пламен Константинов.

“Няма нищо вярно в това, което е написано. А, за този, който го е написал съм уредил безплатен преглед за интензивно лечение при психиатър в специализирано лечебно заведение в Карлуково. Писна ми да пишат глупости и измислени новини за сина ми. Време е да спрат”, заяви Илиян Казийски специално пред Sportal.bg.

Преди около седмица се очакваше да се проведе среща между Матей Казийски и Пламен Константинов за евентуалното връщане на волейболиста в националния отбор на България.

"Аз проявих нужното желание. Този въпрос е повече към Матей. Аз не искам да говоря от негово име. Получих индикация от него, че няма желание да се върне. Ако има нещо да каже, нека го направи. Аз бях длъжен да направя опит да го убедя и да потърсим обща цел, която да е в полза на българския волейбол", заяви Пламен Константинов преди дни пред tv7.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти