Аниете и Прохазка умуват още 48 часа за Левски

Аниете и Прохазка умуват още 48 часа за Левски

Антонио Аниете и Роман Прохазка си издействаха нова отсрочка от Левски. Двамата са поискали още два дни за размисъл на последните предложения, които им бяха отправени от шефовете на клуба през уикенда. От "Герена" правят всичко възможно, за да задържат поне един от двамата. Правят се опити в отбора да остане и Веселин Минев. Защитникът също не бе доволен от първоначалната оферта, която му бе направена след края на сезона. В Левски обаче са уверени, че е размислил.

Стойчо Стоев ще изведе играчите, макар и в доста оредял брой, в понеделник в 18,00 часа. Вместо "добре дошли" двама ще получат потупване по рамото за сбогом. Става въпрос за Емил Нину и Лукаш Гикиевич. Първият така и не успя да се наложи в състава, полякът пък стана ненужен, след като се забърка в скандал със Стойчо Стоев. Все още не е ясно и положението на Луис Педро. Холандецът не бърза да си тръгне от Левски и иска да остане.

За да може Стоев да проведе пълноценна тренировка в първия тим ще бъдат привикани още няколко юноши. Следващата седмица обаче се очакват още нови попълнения. Водят се преговори с трима българи, както и няколко чужденци.

"Стандарт"

Антонио Аниете и Роман Прохазка си издействаха нова отсрочка от "Левски". Двамата са поискали още два дни за размисъл на последните предложения, които им бяха отправени от шефовете на клуба през уикенда. От "Герена" правят всичко възможно, за да задържат поне един от двамата. Правят се опити в отбора да остане и Веселин Минев. Защитникът също не бе доволен от първоначалната оферта, която му бе направена след края на сезона. В "Левски" обаче са уверени, че е размислил.


Стойчо Стоев ще изведе играчите, макар и в доста оредял брой, в понеделник в 18,00 часа. Вместо "добре дошли двама ще получат потупване по рамото за сбогом. Става въпрос за Нину и Гикиевич. Първият така и не успя да се наложи в състава, полякът пък стана ненужен, след като се забърка в скандал със Стойчо Стоев. Все още не е ясно и положението на Луис Педро. Холандецът не бърза да си тръгне от "Левски" и иска да остане. За да може Стоев да проведе пълноценна тренировка в първия тим ще бъдат привикани още няколко юноши. Следващата седмица обаче се очакват още нови попълнения. Водят се преговори с трима българи, както и няколко чужденци.

Копирано от standartnews.com

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти