Спортистът, добавящ по един фен на секунда

Спортистът, добавящ по един фен на секунда
Кристиано Роналдо е първият спортист в света с повече от 100 млн. фена във Facebook.
Настоящите му 103.6 млн. души, харесващи неговата страница в социалната мрежа, са повече от който и да е друг човек в света. Скоростта, с която Роналдо добавя фенове, също е впечатляваща – един фен на секунда. Най-популярната му снимка, на която звездата е със сина си, има над 4.26 млн. харесвания. Общо в Facebook, Twitter и Instagram Роналдо има 158 млн. последователи, което е с 65 млн. повече от звездите на Барселона Лионел Меси и Неймар. Ф
утболът наистина е най-популярният спорт и това го доказват и данните от изследването, проведено от Forbes. 15-те футболни звезди, които са част от 100-те най-добре платени спортисти, за което писахме вчера, имат общо 636 млн. фена. От своя страна, 85-те спортисти, които не са свързани с футбола, притежават съвкупните 442 млн. почитатели. Най-популярен, извън футбола, е Леброн Джеймс, следван от общо 54 млн. души. Общо 16 от 100-те най-добре платени спортисти пък нямат профили в социалните мрежи, става ясно от проучването.
Припомняме, че Флойд Мейуедър е най-добре платеният спортист в света за последните 12 месеца с 300 млн. долара, докато баскетболистът Джеймс Хардън заема 100-ото място с 18.8 млн. долара.
Прочети повече на: profit.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти