Куцианикулис не е решил за Левски

Куцианикулис не е решил за Левски

Гръцкият атакуващ полузащитник Василис Куцианикулис отрече информациите, че е постигнал договорка за трансфер в Левски. "Имам няколко предложения от чужбина, които все още обмислям. Не съм решил къде ще продължа кариерата си", коментира Куцианикулис.

26-годишното крило с по-силен ляв крак игра в ОФИ Крит през миналия сезон, но вече е свободен агент, след като клубът му фалира през март. Интерес към Куцианикулис имат няколко клуба от втора дивизия на Испания и Германия, но според информации, софиянци вече са направили конкретна оферта. Бившият гръцки младежки национал се отличава със сериозна линейна бързина.

Преди няколко години той е считан за един от най-големите таланти в страната, като ПАОК плаща 1,8 милиона евро на родния му клуб Ерготелис, за да го привлече през лятото на 2009 година. Той не успява да се утвърди в тима от Солун и два сезона по-късно е трансфериран обратно в Ерготелис срещу 450 хиляди евро. През лятото на 2012 година Куцианикулис преминава със свободен трансфер в ОФИ, за който през миналия сезон той е изиграл 26 официални мача с 2 гола и е получавал месечна заплата от 7 хиляди евро.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти