Съндей: Всички мислим за разтрогване

Съндей: Всички мислим за разтрогване

Един от най-постоянните играчи на ЦСКА през изминалия сезон Стивън Съндей разкри сво­ите намерения пред "Тема Спорт". През последната сед­мица се появи информация, че той може да разтрогне дого­вора си по вина на клуба заради просрочени две месечни въз­награждения - за март и април. Съндей обаче обяви, че поне на този етап няма намерение да предприема такъв ход.

"Това са по-скоро спекула­ции. Обяснявам си ги с това, че един съотборник - Иван Маркович, вече разтрогна своя конт­ракт. И си мисля, че всички играчи в отбора мислят за също­то. В такава ситуация няма как да е другояче. Но на този етап поне аз лично оставам спокоен. В момента имам прекрасна почивка със своето семейство. Всичко, което ЦСКА и собствениците тряб­ва да направят, е да платят заплатите. Тогава нещата ще са наред и няма да има никакви драми в отбора. Собственици­те имаха достатъчно време, за да покрият възнаграждения­та, но не знам защо още не го правят. Нормално е търпение­то на някои вече да се изчерп­ва. Има още седмица до нача­лото на подготовката и се надявам дотогава всичко да е на­ред. Нека собствениците не си мислят, че ще се разминат с плащанията и ще постъпят по некоректен начин към фут­болистите", заяви Съндей, ситиуацията около когото се следи от роден евроучастник, кой­то може да го привлече, в слу­чай че играчът не получи дъл­жимите му суми до седмица.

Футболистите в ЦСКА все още са държани в неведение относно бъдещето си. Запла­ти няма, а преговори за нови договори или разтрогване все още не са стартирани с нико­го от отбора. Контрактите на седмина изтичат в края на месеца - Валентин Илиев, Александър Тунчев, Иван Стоянов, Маркиньос, Еденилсон Бергонси, Аурелиен Йоахим и Кристиян Супусепа.

Апостол Попов също бе с изти­чащ договор, като той избра да продължи кариерата си в елитния румънски Университатя Крайова. Собствениците Ивайло Манджуков и Милко Ге­оргиев не са стартирали раз­говори с отбора поради пълна­та липса на яснота около бъде­щето на ЦСКА.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички