Драмата на ЦСКА с хепи енд в петък?

Драмата на ЦСКА с хепи енд в петък?

Драмата с ЦСКА е към своя край и типично за "червените" е със закъсняла и инфарктна, но щастлива развръзка. В петък се очаква Общото събрание на акционерите да гласува грандиозни промени.

Става въпрос за нови собственици, пари и лиценз за "А" група. Благодетелите, които ще поемат 31-кратните шампиони, гарантират финансова стабилност. В Борисовата градина обаче категорично отказват да съобщят имена. Знае се само, че мажоритарният собственик ще бъде подпомаган от двама сериозни акционери.

Програмата е ясна - оздравяване на сегашното дружество чрез план за погасяване на дълговете към НАП и преговори за редуциране на останалите борчове. Хубавите новини тепърва предстоят по всички фронтове - не само във финансов план, но като инвестиция в бази и школи. За шампанско обаче е рано, тъй като предстои да бъдат уточнявани още куп подробности като ръководители, треньорски щаб.

Все пак едва ли има сериозен шанс Любо Пенев да бъде изместен от поста. Със сигурност след общото събрание и доста от напускащите футболисти ще разопаковат саковете. Вчера талантът Иван Маркович подаде молба да скъса с "червените" заради неполучени заплати.

Очакваше се да бъде последван от вълна съотборници. След сензационния обрат обаче ролите се разменят и (вероятно) вече Любо Пенев ще посочва вратата на "Българска армия".

standartnews.com

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички