Марселиньо: След 15 дни ще видим дали оставам в Лудогорец, искам да играя за България

Марселиньо: След 15 дни ще видим дали оставам в Лудогорец, искам да играя за България

Халфът на Лудогорец Марселиньо стана победител в анкетата "Футболист на футболистите 2015". След церемонията той коментира бъдещето си в Лудогорец.

"Аз искам да играя в националния отбор на България. Говорил съм със селекционера Ивайло Петев, но не мога да кажа какво. Трябва да играя още една година в България, за да покрия условието да играя за националния отбор на страната. Знаете, че Петев бе мой треньор в Лудогорец и ме познава добре. А аз обаче трябва да бъда във форма. Тогава има шанс да ме повикат", заяви Марселиньо.

 Марселиньо спечели приза "Футболист на футболистите" 

"Ако влезем в Шампионската лига ще бъде още по-добре. В момента в Лудогорец нямаме треньор. Знам, че ще дойде нов, но нямам идея от коя държава е и как се казва. Сега отивам да си почина и след 15 дни се връщам. Тогава ще разбера какво се случва в Лудогорец.

"Имам договор с Лудогорец за още 2 години. Всяка година има някакви оферти за мен. Ще говоря с шефа. На този етап няма нищо, или поне аз не знам. Сега искам само да си почина, а след 15 дни ще видим дали оставам в Лудогорец", добави техничният полузащитник.

снимки: Емона Цончева/Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички