Гледай на живо

Даниел Моралес, който победи Левски с Ботев (Враца) и Викторио Павлов в "Студио Дерби"

Йоргачевич: Няма желание и няма характер

Йоргачевич: Няма желание и няма характер

Стражът на Левски Боян Йоргачевич бе много разочарован и ядосан след 1:1 при гостуването на Локомотив (Пловдив). Сърбинът обяви, че му е жал са феновете, които дават последните си пари да бъдат с тима, а играчите не показват нужния характер и нужното желание.

"Тежка ситуация, не знам, оставам без думи и без всичко. Мисля, че вече втори път за една седмица показахме, че нямаме желание и няма характер. Гледаме по себе си, не казвам, че някой е по-виновен. Всички сме сега за критика, ама сега първото място е много по-далеч. Сами влязохме в тая ситуация и сами трябва да излезем от нея. Хората идват и си дават последния лев за билети, всичко дават да ни подкрепят и виждат, че не даваме нищо за отбора. Боли ме от това. Нервен съм и гледам да не съм много остър. Всички сме виновни – от мен до последния футболист, не изключвам никого. Трябва да съберем сили, да вдигнем глава и сами да се вдигаме от тая ситуация”, каза един от любимците на Сектор "Б".

"Не искам да казвам, че аз съм спасил отбора. Ние сме отбор и трябва да работим заедно. Дали аз съм спасил или Венци е вкарал, няма значение. Тука не трябва да има деление на млади и стари. Всички трябва да сме виновни или победители. Това е животът. Ако някой те бие, трябва 101 пъти да ставаш. Трябва да сме бойци. Жал ми е за хората, че идват на стадиона и да виждат, че нямаме желание. И да паднеш 0:5, трябва да покажеш характер. Нямаме настроение в момента. Само с главите горе и повече желание можем да излезем от тая ситуация”, емоционално сподели сръбският страж.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти