Гонзо бесен: На тази нива и с тази плажна топка не може да се играе

Гонзо бесен: На тази нива и с тази плажна топка не може да се играе

Спортният директор на Левски Георги Иванов бе доста ядосан след второто поредно равенството на тима. Този път "сините" стигнаха до 1:1 като гост на Локомотив (Пловдив) в мач от 24-ия кръг. Гонзо изрази недоволство от състоянието на терена на "Лаута". Бившият голмайстор побесня и на поредните въпроси за съдбата на треньора Стойчо Стоев.

"Не победихме защото изпуснахме ситуации. Освен това на тази нива и с тази плажна топка футбол не можем да играем. Каквото и да си говорим, за да играеш добър футбол, трябва да имаш предпоставки за такъв с добър терен и топка, но това нещо го няма на стадион "Локомотив". За каква Висша лига говорим изобщо. Висша лига Монтана, Черно море и Локо (Пд) да си направят", коментира Гонзо.

"Не сме проспали първото полувреме. Дори напротив. Когато играехме най-добре, ни вкараха гол. След това се опитахме да се върнем в мача. Радващо е, че изравнихме и имахме ситуации накрая да довършим Локомотив. Съжалявам, че не победихме", коментира Иванов.

Напрежение около Стойчо Стоев? "Абсолютно никакво.Спирам да отговарям на такива въпроси", ядосано заяви Иванов и напусна стадион "Локомотив".

Още от БГ Футбол

Виж всички