Венци: Гонзо се "изпляска като шаран на песък", а Левски трябва да ни благодарят, че ги създадохме

Венци: Гонзо се "изпляска като шаран на песък", а Левски трябва да ни благодарят, че ги създадохме

Президентът на Славия Венцелсав Стефанов продължи с атаките срещу Левски. Босът на "белите" заяви, че се дразни от факта, че при "сините" се изливат сериозни пари, а за другите отбори няма подобни облаги. Стефанов заяви, че Левски е създаден от Славия, за да има с кого "белите" да играят.

"Аз никога не съм плюл по имената Георги Иванов и Иво Тонев, ако си спомняте предното интервю, не съм споменавал ничий имена. Гонзо се изпляска, като шаран на пясък. Аз ги разбирам напълно и се чудя, защо като Матросов застават на амбразурата. Дразни ме, че за Левски се изсипват реки от благоденствие, а за другите няма. Това ме дразни, а не, че е Левски. Ние сме създали едно време Левски, за да има с кого да си играем. Славия 1913-а година е създала един клуб да има с кого да си играе. Левски трябва да са ни много благодарни затова нещо. Виждате, хващат си едно мюре, един съдия и той сиромашкия... отрязват му главата. Сега се чудя за първия мач на Лудогорец - Левски на кой ще му падне тиквата", каза Стефанов.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички