Венци Стефанов отново нападна Левски и Иво Тонев (видео)

Венци Стефанов отново нападна Левски и Иво Тонев (видео)

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължи полемиката с Левски и ръководството на тима. В последните дни двете страни си размениха реплики чрез медиите, като днес босът на "белите" продължи с нападките.

"Колкото до Иво Тонев, аз го уважавам и също ми е приятел. Виждам как, като Матросов застава на амбразурата, аз съм други няма. Може би е прав. Така трябва, трябва да държи инкяр момчето. Защото като си намазал филията от двете страни, трябва да я запазиш, да можеш по-дълго да я употребяваш, иначе ще бъде както сме ние и другите отбори, Монтана, Локомотив Пловдив, Пирин да вегетираме. При тях е добре. От двете страни черен хайвер. Сега е сладка работа.

Кой защитава Иво Тонев? "Не знам аз исках да чуя, а той плахо каза, аз съм единия".
На карта са трима собствениците Иво Тонев, адвокат Александър Ангелов и Николай Иванов. "Не ми говорете. Все едно си говорим за задгробния живот. Какъв адвокат, какви пет лева. Поредният бушон.

Политически инвестиции в Левски? "Убеден съм, че има. Лично аз, не ангажирам ничие мнение убеден съм, че има и затова казах, филията е намазана от двете страни с черен хайвер. От двете страни", коментира Стефанов след контролата на неговия тим срещу Астана.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички