Лудогорец отказал оферта от Холандия за Лукоки

Лудогорец отказал оферта от Холандия за Лукоки

Лудогорец е отказал да пусне свой футболист в елита на Холандия в последните дни на трансферния прозорец. В клуба от Разград е пристигнала оферта за крилото Джоди Лукоки, като тя е била отправена от елитния Вилем II. Предложението обаче е било отхвърлено, тъй кто Георги Дерменджиев смята да разчита на бързака през пролетта.

През тази зима шампионите вече отказаха да продадат Абел Анисе в Израел, а Михаил Александров също ще продължи да носи екипа на "орлите" и през пролетта, въпреки че към него има интерес от САЩ.
Вилем II заема 14-ото място в класирането в Ередивизий, като е само на 2 точки от зоната на изпадащите. Именно заради това те са искали да привлекат национала на ДР Конго. Лукоки е добре познат в Холандия. Той е Юноша на Аякс, като игра 3 сезона за гранда от Амстердам. Бил е още в Камбюр и Цволе, откъдето бе привлечен в Лудогорец. През есента той бе със статут на резерва, но до момента в зимните контроли получава сериозно игрово време от Георги Дерменджиев, като дори бе титуляр в спаринга с Бърно, завършил 0:0.

"Меридиан мач"
Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти