Гледай на живо

Обзор на представянето и подготовката на българските отбори в Турция

Лудогорец се срещна с Мъри

Лудогорец се срещна с Мъри

Последният български отбор, играл в групите на Шампионската лига - Лудогорец, и последният български треньор, вкарал чуждестранен отбор груповата фаза на най-силния клубен турнир – Станимир Стоилов, се срещнаха в Белек. Ръководството на българския първенец в лицето на изпълнителния директор Ангел Петричев, директора „Спортна администрация“ Георги Караманджуков и треньора Георги Дерменджиев бе поканено на вечеря от спортно-техническия щаб на Астана в хотел „Суено“ в Белек.

Астана, както Лудогорец преди година и половина, спечели четири точки в груповата фаза на Шампионската лига и бе много близо до третото място, което щеше да класира отбора в Лига Европа.

От ствоя страна Лудогорец покани официално треньорите на Астана да посетят Разград и да разгледат клубната база, която е в процес на разширение. Станимир Стоилов обеща, че при първа възможност ще се възползва от възможността да посети дома на българския шампион.

„Орлите“ и едноименният отбор от столицата на Казахстан трябваше да играят контролен мач помежду си в Белек, който не бе организиран по независещи от двата тима причини.  

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти