Уволниха играч на Ефенберг, свалил си гащите пред жена

Уволниха играч на Ефенберг, свалил си гащите пред жена

Нападателят Ник Прошвиц беше уволнен от Падерборн 07 заради непристойно поведение по време на лагера на тима в турския курорт Белек. По информация на Neuen Westfälischen 29-годишният футболист се е напил в хотела си, след което е свалил гащите си и е отправял нецензурни думи към намираща се там жена. Прошвиц се държал за мъжкото си достойнство и приканвал дамата да прави секс с него.

От Падерборн 07 потвърдиха за случката и обявиха, че играчът вече не е част от клуба. Ник Прошвиц направи кариера в Швейцария и Англия, като на Острова игра за Хъл Сити, Барнзли, Брентфорд и Ковънтри.

През миналия сезон Падерборн беше в Първа Бундеслига, но сега е почти на дъното на класирането на втория ешелон. Наскоро за треньор на тима беше назначен Щефан Ефенберг, който има задачата да спаси тима от изпадане. Липсата на дисциплина в отбора му е изненадваща, като се има предвид какъв по характер е той.

Медиите твърдят, че не само Ник Прошвиц се е държал просташки в Турция. Според информациите други състезатели са уринирали по коридорите на хотела и в басейна.

Още от Булевард

Виж всички