Кипърци напират за ас на Левски

Кипърци напират за ас на Левски

Кипърци проявяват интерес към халфа на Левски Джереми де Ноойер. Със силните си изяви на "Герена" футболистът е привлякъл вниманието на доста клубове, сред които и такива от Острова на Афродита. Възможно е един от отборите, които го желаят да е АПОЕЛ, който преди време привлече Живко Миланов от "Георги Аспарухов".

От Левски обаче искат да задържат Де Ноойер в състава си. договорът на играча е до лятото, така че той може да преговаря с други отбори още от началото на януари. Затова "сините" бърза да го обвържат с нов контракт и вече са му предложили своите условия. Развитие на преговорите между двете страни вероятно ще има чак след Нова година, като очакванията са и Де Ноойер и партньорът му в средата на терена Георги Костадинов да се навият да останат. Ако все пак играчът от Кюрасо откаже да преподпише, то от "Герена" ще побързат да направят светкавична продажба, за да не го изпуснат без пари след края на сезона.

Както е известно, Де Ноойер дойде в Левски преди година и половина, заедон с добрия си приятел Денис Махмудов. Точно от македонеца се очакваше да стане звезда на "сините", но той разочарова и скоропостижно си събра багажа, докато Де Ноойер се утвърди в състава и е несменяем титуляр в средата на терена.

"Меридиан мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти