Пелето: Спас Русев има дългосрочен план за Левски (видео)

Пелето: Спас Русев има дългосрочен план за Левски (видео)

Новият мажоритарен собственик Спас Русев има дългосрочни планове за футболен клуб Левски, категоричен е спортният директор Станислав Ангелов. Той обясни, че при "сините" промените се правят постепенно, защото за клуб от толкова голям мащаб всичко трябва да се премисля внимателно до намирането на правилно решение.Пресконференция на Станислав Ангелов
"Нямам представа как това ще се отрази на отбора, но искам да кажа, че се изразяват доста спекулативни мнения. Откакто новите собственици влязоха в клуба, те анализират положението и се опитват да го реструктурират. За клуб от този мащаб, това не е лесно. Нормално е да се обмисля прецизно всяка стъпка и да се търси правилното решение. Винаги съм говорил с тях за дългосрочни планове. За нещо сериозно. Не съм усетил колебание в тези хора, а напротив - смятам, че те имат дългосрочна визия за това как да развият клуба", каза Станислав Ангелов.

Както е известно, Спас Русев влезе в Левски в началото на настоящия сезон около спонсорския договор с българската телекомуникационна компания Виваком.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички