Гледай на живо

Меле между фенове и минимален успех за Локо (София) белязаха завръщането на столичното дерби със Славия - на живо от ст. "Васил Левски"

Български десант в червено-черно на "Сан Сиро" (ВИДЕО)

Български десант в червено-черно на "Сан Сиро" (ВИДЕО)

Червено-черният транспарант с надпис Bulgaria Rossonera се развя на една от трибуните на "Сан Сиро" по време на снощното дерби между Милан и Интер, завършило 2:2. Големият сблъсък бе изгледан на живо от 72 български тифози на "росонерите", които съпреживяха зрелищния мач.

Представителите на родния фенклуб на Милан взеха участие и в масова среща на осем подобни европейски организации на "Пиаца дел Дуомо" в центъра в Милано, където се обединиха над пет хиляди почитатели на Дявола. Всички 72 запалянковци получиха за спомен ключодържатели с надпис Bulgaria Rossonera, емблемата на фенклуба и датата на дербито. Специални подаръци пък получиха трима от българската група, които празнуваха рожден ден.Основни двигатели на организацията от българска страна бяха Захари Георгиев и Мариян Банков. За участието си във въпросната сбирка фенклуб "Милан - България" получи специална грамота, с каквато не могат да се похвалят много фенски организации у нас. Тя е на съхранение в члена на "Милан - България" Марко Ландин.

Още от Футбол свят

Виж всички